Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Haarlemmermeer Logo

Ontstoppen

WC verstopt Haarlemmermeer

Wij verhelpen jouw wc verstopping

HAARLEMMERMEER

WC verstopt Haarlemmermeer?

WC verstopt Haarlemmermeer? Niemand staat te popelen om een wc te ontstoppen. Dat begrijpen we maar al te goed, de geur is vaak ook ondragelijk. We snappen het als je er zo snel mogelijk van af wilt. Daarom vind je hier verschillende methoden waarmee jij je wc kunt ontstoppen.

Laat je het liever over aan ons? Bel ons dan op 023 201 39 91.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Begin met het afdekken van je vloer. Zo voorkom je vieze vlekken op je tegels en is opruimen achteraf makkelijker. Leg bijvoorbeeld een zeiltje of een aantal oude (hand)doeken op de vloer.

Ontstoppen Haarlemmermeer Logo
Loodgieter ontstoppen Haarlemmermeer afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Als je weet waardoor je wc verstopt is kun je het beste bepalen welke oplossing de juiste is. Heb je bijvoorbeeld iets doorgespoeld wat te groot is voor de leiding? Dan kun je deze het beste weer naar boven halen. Heb je iets kleins door gespoeld wat zwaar is of slecht weg spoelt? Dan kun je een spoeling misschien beter forceren.

Je kunt altijd rekenen op de vakmannen van Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer wanneer je er zelf niet uitkomt. Plan nu je ontstopping in via 023 201 39 91.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Kun je het voorwerp nog zien? Dan komt hij waarschijnlijk niet voorbij de kronkel die in je wc zit. Vaak kun je er zelf nog prima bij.

Trek een paar rubberen handschoenen aan om je handen schoon en droog te houden. Gooi grote voorwerpen in de container. Papier kun je vaak nog in stukken scheuren om ze vervolgens alsnog door te spoelen.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dan staat Ontstoppen Haarlemmermeer voor je klaar met een passend advies of hulp van een ervaren loodgieter. Neem contact met ons op via het nummer 023 201 39 91.

Ontstoppen afvoer Haarlemmermeer
Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Heb je vet proberen door te spoelen? Of iets anders wat makkelijk aan de afvoerwand vast plakt? Dan kun je het misschien oplossen met wasmiddel.

Spuit twee eetlepels wasmiddel in het toilet en gooi een emmer warm water in het toilet. Zorg ervoor dat je de emmer goed hoog houd. Dit zorgt voor voldoende druk achter het water. Maak geen gebruik van kokend water. Je porselein kan hierdoor knappen of scheuren.

Blijft de verstopping aanhouden? Bel ons dan voor hulp. Je kunt Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer bereiken op  023 201 39 91.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Als dit allemaal niet werkt kun je altijd nog rekenen op de ouderwetse wc ontstopper. Hiermee haal je de verstopping weer naar boven. Gebruik hierbij soda om de leiding te ontvetten. Het vuil komt dan makkelijker omhoog.

Maak de ontstopper warm zodat hij flexibel wordt. De ontstopper sluit dan beter af waardoor hij vacuüm trekt. Zo zuig je het vuil weer omhoog.

Probeer dit een aatal keer totdat het vuil weer zichtbaar wordt. Trek het daarna uit je toilet. Wil het niet? Bel dan met Ontstoppen Haarlemmermeer.

Ontstoppen Haarlemmermeer Leiding
WC verstopt Haarlemmermeer

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Als je gebruik wilt maken van de ontstoppingsveer kijk dan uit. Je kunt eenvoudig het porselein of de binnenzijde van je leiding beschadigen. 

Druk de veer zo diep mogelijk in de leiding en draai net zo lang tot het vuil los schiet. Je ziet het water vanzelf zakken. Dit betekent dat de verstopping is verholpen.

Blijft de verstopping aanhouden? Bel dan 023 201 39 91.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Niet iedere verstopping krijg je weg op deze manieren. Soms heb je professionele apparatuur nodig. Wij beschikken over de nieuwste ontstoppings apparatuur. We staan 24/7 voor je klaar om jouw verstopping te ontstoppen.

Wacht daarom niet te lang met het ontstoppen van je riool en bel ons wanneer het jou uit komt via 023 201 39 91.

Graven riool Haarlemmermeer

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-haarlemmermeer

WC verstopt

WC verstopt Haarlemmermeer

Woon je in Haarlemmermeer en is je wc verstopt? Dan lost Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer het probleem vaak dezelfde dag nog op.

Blijft het water in je gootsteen staan? Dan is hij waarschijnlijk verstopt geraakt. Dit verhelpen wij graag voor je. Bel ons vandaag nog.

loodgieter-in-haarlemmermeer-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Haarlemmermeer

Plan vandaag nog een afspraak in om je riool te inspecteren. Wees een verstopping voor en bel Ontstoppen Haarlemmermeer.

Heb jij last van een rioolverstopping? Voor Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer is dit geen probleem. Wij maken elke verstopping ongedaan.

Loodgieter Haarlemmermeer Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Loopt je doucheputje over? Dan is hij waarschijnlijk verstopt. Wij lossen deze klussen vaak binnen een uur al op. Maak daarom een afspraak met Ontstoppen Haarlemmermeer.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

023 201 39 91

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Haarlemmermeer

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Haarlemmermeer